Välkommen till Visico.se


Högreflekterande standard/paraply- reflektor, med uttag för paraplystång, vilket krävs vid användning av paraply till Visico. Tack vare designen så ger den nya reflektorn ett betydligt större ljusutbyte än den gamla. Främre diameter: 18 cm.
Stor bakgrundsreflektor med färgade filter. Byt filter för att byta färg på bakgrunden. Tack vare spridningsvinkeln med Visico bakgrundsreflektor så kan man ljussätta bakgrunden på ett smidigare sätt genom att t.ex placera studioblixten på ett lågnivå-stativ framme vid bakgrunden. Färgade filter: rött, blått, gult, diffusor + hållare.
Skärmklaffar är en av de mest användbara tillbehören i en studio och används för att styra ljusspridningen. Till skillnad från att sprida ljuset åt alla håll så kan man med skärmklaffarna undvika att ljuset träffar en del av motivet eller bakgrunden. Om man eftersträvar en kolsvart bakgrund så kan man med skärmklaffarna "avskärma" bakgrunden så att ljuset bara träffar motivet. Eller naturligtvis tvärtom: Belysa t.ex bakgrunden och inte motivet eller belysa halva bakgrunden...
Bakgrundsreflektorn används för att belysa bakgrunden, från t.ex ett lågnivå-stativ framme vid bakgrunden.
Professionell Octobox, med dubbla diffusionsdukar och avtagbart raster. Tack vare dubbla diffusionsdukar, så blir ljuset mycket jämnt från mitten ut till kanterna. Resultatet blir ett fantastiskt jämnt, mjukt och vackert ljus.
Perfekt softbox att använda för t.ex porträtt, då en octoboxen även ger rundare och mera naturliga reflexer i pupillerna än en fyrkantig softbox. Octoboxen har smart konstruktion, med klick-funktion, som gör att octoboxen fälls upp snabbt och smidigt. Octoboxen levereras i en väska. Octoboxen har Visico/Bowens -bajonett i metall.

Beauty-Dish har på senare tid blivit mycket populärt bland porträttfotograferna, eftersom man med Beauty-Dish:en får ett lite mjukare ljus, samtidigt som karaktären i ljuset behålls. Visico Beauty-Dish är en extra stor beauty-dish med en diameter på hela 55 cm. Löstagbart raster som kan användas för att minska spridningsvinkeln och en löstagbar diffusionsduk, som kan användas för att få ännu mjukare ljus.
Visico Beautydish med raster för att få mera riktat ljus.
Visico Beautydish med diffusionsdukför att få ett mjukare ljus.
Spotkonen är perfekt för "hårljus" eller punktljus. Bikakerastret kan plockas bort om större "ljusspot" önskas. Fabrikat Visico.
Interiörgloben ger fantastisk ljusspridning i 360° grader och är perfekt för plåtning av större interiörer med inriktning mot t.ex mäklare, husföretag, möbelföretag, arkitektur, köks- och interiörföretag mm. Interiör-globen, med 50 cm diameter, är den minsta storlek som ger optimal ljusspridning utan att bli för klumpig att transportera. Globen riktas normalt mot taket, som reflekterar tillbaka ljuset så att slagskuggor undviks. Vid plåtning av köksinredningar så kan man placera globen i brösthöjd, så att ytan under köksskåpen ljussätts av infallande ljus från globen. En Visico-blixt på 200- 300Ws, som används med InteriörGloben lyser ut ett rum på cirka 30m². Vid plåtning av hall eller då andra rum syns så kan man med fördel placera blixt/blixtar med glob/globar i de andra rummen för att få en ljusättning med inbjudande karaktär.
Bikakeraster används för att få ett riktat ljus på motivet. Rastret kläms fast på Visico standard/paraplyreflektorn eller motsvarande reflektor med 18 cm i diameter. Spridningsvinkel: 30°.


Följ Visico på Facebook.

Auktoriserade Återförsäljare i Sverige:

Scandinavian Photo AB

www.scandinavianphoto.se
0770-771100

PHOTAX P. Arvidsson Foto AB

www.photax.se
0481-14620


Importör i Sverige: P. Arvidsson Foto AB 0481-14620


©2012-2016 Visico.se